Прототипът e-tron разкрива новият изцяло електрически SUV на марката След

...
 
Прототипът e-tron разкрива новият изцяло електрически SUV на марката След
Коментари Харесай

Audi A6 прави революция във висшия клас

  Прототипът e-tron разкрива новият напълно електрически SUV на марката
След като през предходната година Audi показа новите генерации на флагмана A8 и спортния A7 Sportback, на автомобилния салон в Женева влиятелната немска марка продължава своята моделна атака в първокласния клас и показва новото издание на Audi A6. Новият грациозен седан се показва безапелационно като най-всестранния гений в своя пазарен сегмент, съчетавайки най-модерните цифрови решения, комфорт и спортна динамичност. В рамките на интернационалното ревю в Швейцария, Audi разкрива и прототипа на първия сериен SUV с напълно електрическо задвижване. Динамичният модел съчетава пространството и комфорта, типични за първокласните коли с самостоятелен пробег, подобаващ за по-дълги пътувания.

Осмото потомство на сполучливия първокласен седан Audi A6 показва многочислени нововъведения в своя пазарен сегмент и е по-гъвкав и функционален от когато и да било преди.

 
 Със своите напрегнати повърхности, чисти ръбове и удивителни линии, А6 излъчва спортна грациозност. Със своите напрегнати повърхности, чисти ръбове и удивителни линии, А6 излъчва спортна грациозност.
 

Високотехнологичният и грациозен модел е незабравим дипломат на новия стилистичен език на марката Audi. Със своите напрегнати повърхности, чисти ръбове и удивителни линии, той излъчва дух на спортна грациозност, съвременни технологии и първокласно качество. Оформлението на вътрешното пространство при него се концентрира поредно върху напълно цифровата система за ръководство на функционалностите и постанова най-новите трендове в този сегмент от пазара. Системата MMI touch response с тактилна и звукова противоположна връзка обезпечава бърза и интуитивна работа при ръководство на другите функционалности в автомобила, а разширените благоприятни условия и решения за информационна съгласуваност и асистенция на лидера оферират още по-високо ниво на сигурност и улеснение.

Ярки акценти измежду асистиращите системи за лидера са функционалността за пилотно паркиране и гариране на автомобила, както и адаптивният помощник за шофиране, които ще разширят гамата на спомагателното съоръжение на модела през актуалната година.

 
 Острите очертания над калниците в профила разграничават значително осмото от седмото потомство на Audi А6. Острите очертания над калниците в профила разграничават значително осмото от седмото потомство на Audi А6.
 

Той поддържа водача в ръководството на автомобила в надлъжна и напречна посока, и оказва помощ за поддържането на лентата на придвижване даже в тесни улици и стеснени заради ремонт пътни сектори. Новото Audi A6 е оборудвано с динамична система за ръководство на всички колела, а радиусът на завой на седана е понижен с до 1,1 метра.

При пазарната премиера на модела в Европа, Audi ще предлага новия седан A6 с два мотора с отлични работни характерности - 3.0 TFSI с оптималната мощ 340 к.с. и 3.0 TDI с оптималната мощ 286 к.с. Всички мотори са оборудвани серийно с „ мека ” хибридна система, осигуряваща спомагателен комфорт и енергийна успеваемост. Новото Audi A6 ще се създава в завода на марката в немския град Некарсулм и ще дебютира на пазара с високо равнище на серийното съоръжение през юни 2018 година

 
 Прототипът Audi e-tron е със особено създаден дизайн, а на щанда е затрупан с маскировъчно фолио. Прототипът Audi e-tron е със особено създаден дизайн, а на щанда е затрупан с маскировъчно фолио.
 

Прототипът Audi e-tron предлага взор към първия напълно електрически модел на марката с четири кръга, който употребява електрическа система за задвижване с високо напрежение. Зад наелектризиращата му осанка се крие влиятелен състезателен SUV с задоволително пространство за пет души и доста багаж. Бъдещите клиенти на модела ще могат да се насладят на чисто електрическа подвижност без никакви взаимни отстъпки и дискомфорт, с помощта на електрическото задвижване Quattro, подобаващият за дълги пътувания самостоятелен пробег и разнообразните благоприятни условия за зареждане на акумулаторните акумулатори.

 
 Кросоувърът Audi e-tron предлага взор към първия напълно електрически модел на марката с четири кръга. Кросоувърът Audi e-tron предлага взор към първия напълно електрически модел на марката с четири кръга.
 

Серийната версия на прототипа Audi e-tron ще може да употребява електрозахранването в станции за бързо зареждане със зарядна мощ до 150 кВт. Благодарение на тази опция, първокласният SUV ще бъде изцяло подготвен за идващия стадий от дългото странствуване единствено след 30 минути. Преди европейската пазарна премиера на новия модел в края на годината, стотици негови развойни прототипи ще преминат тежки тествания в рискови условия по целия свят.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР